ALUNOX

Priemyselný areál 1, 94 603, Kolárovo

+421 948 681 592
+421 947 932 960

Zákaznícka zóna

Po - Pia 7:00 - 15:00

Záruka na dodané a namontované oplotenie a jeho diely

Ikona zarukaVeľmi si vážime dôveru, ktorú nám prejavujete pri objednávaní a montáži oplotenia. Sme presvedčení o kvalite našich produktov a snažíme sa zabezpečiť vašu spokojnosť. Preto poskytujeme záruku na dodané a namontované oplotenie a jeho diely.

ZÁRUKA 60 mesiacov

Záruka 5 rokov na povrchovú úpravu a konštrukčné diely oplotenia: Naše oplotenie je vyrobené s dôrazom na kvalitu a trvanlivosť. Preto poskytujeme záruku na povrchovú úpravu, ktorá zahŕňa farbu, povrchovú úpravu a ochranu proti korózii. Táto záruka platí 5 rokov od dátumu montáže. Tiež poskytujeme záruku na konštrukčné diely oplotenia, ako sú rámy, výplne a ďalšie dôležité súčasti. Ak by sa v rámci tejto záruky prejavili akékoľvek nedostatky alebo problémy s povrchovou úpravou alebo konštrukciou, postaráme sa o ich opravu alebo výmenu.

ZÁRUKA 24 mesiacov

Záruka 24 mesiacov na ostatný sortiment a dodané komponenty: Okrem povrchovej úpravy a konštrukčných dielov oplotenia sa záruka vzťahuje aj na ostatný sortiment a dodané komponenty. Táto záruka je platná 24 mesiacov od dátumu montáže, pokiaľ nie je uvedené inak pri konkrétnej položke. V prípade akýchkoľvek problémov s ostatným sortimentom alebo dodanými komponentmi v rámci tejto záruky, sa postaráme o ich opravu alebo výmenu.

Našou prioritou je vaša spokojnosť a dôvera v naše produkty. Sme presvedčení o ich kvalite a trvanlivosti, preto sme pripravení stáť za našimi výrobkami a poskytnúť vám potrebnú podporu. V prípade potreby kontaktujte náš zákaznícky servis a radi vám pomôžeme s akýmikoľvek otázkami alebo problémami.

Dôverujte našej záruke a tešíme sa na spoluprácu s vami pri dodávke a montáži oplotenia.

AKCIA

montáž ZADARMO

Platí pre každú objednávku potvrdenú do 31.12.2023

Rýchly kontakt

Rýchly kontakt